Vrijwilligers gevraagd

Het succes van een vereniging is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder deze onbetaalde medewerkers is een vereniging niets. Vrijwilligers beleven doorgaans veel plezier aan de vereniging waar ze zich mee verbonden voelen.
Zo is er een groep dames en heren actief voor de heemkundige kring. Samen ZIJN ze de Heemkundige Kring!

Omdat er wel eens iemand moet stoppen met zijn taak en er nieuwe taken ontstaan, is aanwas van vrijwilligers nodig. Anders kunnen we de zaak niet draaiend houden.

Als je interesse hebt om iets voor de vereniging te doen, dan kun je bellen met secretaris Wilma de Jong, tel. 0168-462297 of je komt eens bij ons langs als wij in Heijningen zijn. Dan zie je ook hoe gemoedelijk de sfeer bij ons is en dat we altijd een koffiepauze houden (ja, er is ook thee).

Zoek je een zinnige en plezierige bezigheid dan ben je bij ons aan het goede adres. Het is niet erg wanneer je eens wat anders te doen hebt. Je hoeft je niet verplicht te voelen elke week tweemaal te komen.

Tot ziens bij ons aan de Veluwestraat 2 in Heijningen!